2016. szeptember 25., vasárnap

Bejelentés #2

Hellóka blogmanók. Na, mégis írok ide ismét, de nem azért, amit gondoltok. Egészen más az oka. Tömören leírom.
Csalódott vagyok!
Utólag végigolvastam a részeket, amiket publikáltam és sem a helyesírás, sem a megfogalmazás nem tetszett. A Nessától kapott kritika is lelombozott, ezért elhatároztam, bebizonyítom, hogy még azért is több van bennem és újraírom a történetet. Nem fogom kitörölni a részeket, csupán frissítem, s mikor végzek vele, akkor jöhetnek az újabb fejezetek is.
Remélem megértitek. Addig is szép napot nektek.
xoxo, Writer Girl

6 megjegyzés:

 1. Szia! Én teljesen megértem, hogy kaptál egy kritikát, amiben nem azt kaptad, amire számítottál. Én a mostani blogomra rendeltem kritikát. Nem arra számítok, hogy mindenből maximális pontszámot kapok, hanem arra, hogy maga a kritikaíró leszólja a helyesírásomat, fogalmazásomat. Igen erre számítok. Szerintem ennek a blognak a kinézete jó ahogy van. Ezt azért mondom, mert nekem tényleg tetszik. Igen lehet, hogy vannak benne hibák, de legalább van valamilyen külsője, amilyen sok blognak nincsen meg. A helyesírásba sok embernek kell még fejlődnie nem csak neked. Még ha tényleg újra is írod a fejezeteket ne azért tedd, mert egy kritika felvilágosított arra, hogy többet is kihozhatnál magadból és bebizonyítsd azt, hogy eltudod érni a kitűzött célt, hanem emlékezz arra, hogy miért is írsz. Az nagyon jó, hogy eltudod fogadni a véleményt, amit kaptál és a tanácsokból is csak tanulni tudsz.
  Ezen kívül sok sikert a fejezetíráshoz és az új külsőhöz. Én mindenképpen várom az új fejezeteket. :D

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen, nagyon jól esett. És köszönöm, hogy megértesz. Jó, én sem mit tudom én milyen kritikát vártam, mert tudom, hogy még nem állok ott, ahol mások és a kinézet sem olyan jó. Viszont ami lehangolt, az az. hogy a kritikaíró olyannyira nyersen és olyan odavetem stílusban írta le mindazt, amit írt, hogy az más sértő. S mindezt egy olyan külsőért, ami még csak nem is az enyém, te jó ég! Azért oké, hogy nem mindenkinek kell tetszedjen az írásom, de van olyan, hogy minimális tisztelet, amit úgy tűnik, nem mindenki ismer.

  VálaszTörlés
 3. Szia!

  Láttam a kritikát a blogodról, és tudom mit érzel. Nálam is kint vagy cserén (Still I Fly), és anno én is elég érdekes kritikát kaptam... Vagyis amire azt hittem, hogy jó, kiderült, hogy nem. Aztán erőt vettem magamon és eldöntöttem, hogy kijavítom a hibáimat és szerintem mostanra elég elfogadható a történetem. Nehéz, amikor kiderül, hogy "rossz", amit írunk, de ebből tanulunk a legtöbbet. Ha segít, akkor belinkelem, hogy én milyen kritikát kaptam (igaz, nem Nessától) :D A Design meg egy olyan dolog, amit embere válogat, nekem special nincs bajom vele, csak a betűszínnel, azzal is csak annyi, hogy szerintem túlságosan beleolvad a háttérbe, de ennyi. A fejléc is szép, meg a design is :)
  Ha egyébként szeretnéd, akkor szívesen segítek a részekkel. Amennyiben élnél a segítségemmel, írj egy e-mailt, egy kommentet, vagy egy üzenetet chat-en (bár ide is vissza fogok nézni a válaszodért :) ), és megpróbálom úgy rendezni a dolgaim, hogy ne kelljen egy napnál többet várnod a segítségemre. Persze, nem muszáj rábólintanod az ajánlatomra, nem azért mondtam, hogy "mert már pedig el kell fogadnod...", csak úgy. Szívesen adok tanácsot is, ha bizonytalan vagy, és nem csak a részekkel kapcsolatban :)
  Ne törjön le a kritika, küzdj foggal-körömmel, és lehet két év múlva te írsz valakinek ilyen üzenetet, mint most én neked :)

  Üdv: Tori

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm neked, hihetetlenül feldobtál. :) Azért jó érzés tudni, hogy vannak hozzám hasonló emberek is. :) Nincs is igazán bajom a kritikámmal, de ne pontozzon le olyasmiért, ami nem az enyém. A történet oké, viszont a designt anno még ajánlotta, aztán meg..hát egyszerűen lepontozza. Na, ez a logikus! Szívesen élek az ajánlatoddal, ha tudsz segíteni helyesírásban, esetleg ihlethiány esetén, vagy hogy épp mit írjak és mit ne, hogyan is fejlesszem a tudásom. :)

   Törlés
  2. Ha tudnád mennyien vagyunk :D Én mondjuk a történetemre kaptam nagy lehúzást, bááár, a design sem volt tökéletes ^^"... Minden esetre túltettem magam rajta és azóta már én is rendeltem kritikát :D
   Néha a design-t is kell pontozni, mert volt olyan, hogy valaki rendelt valahonnan, de egyáltalán nem illett a történethez, sőt, béna volt, de az író annyira el volt varázsolva, hogy tökéletesnek érezte. Akkor jött rá, hogy nem is olyan jó, amikor a kritikát megkapta. De már meg nem találom a blogot, még anno 2014-ben olvastam valahol :D
   Rendben :) E-mail címem: vikikee0824@gmail.com :)

   Törlés