2016. szeptember 13., kedd

Mit csinálok, amikor éppen nem írok

Hellóka, blogmanóim. 
Nem, most nem egy résszel érkeztem, mert nincs időm rá, vár az egyéb ilyen-olyan teendőm a sulival kapcsolatosan. De a rész is készülőben van, legkésőbb hétvégéig publikálom, ha pedig nem jön össze valami miatt, akkor következő héten úgyis érkezik. Mint már mondtam a másik blogomon is, nem hagyom abba az írást. 
Most inkább egy ilyen kis kitérővel jöttem. Az utóbbi időben rákaptam a szerkesztésre és készítettem pár fejlécet, amit szeretnék veletek megosztani. Csak úgy. Igazából csak három és elég kezdő munkák, de egyre jobban haladok. Hátha valamikor én is beléphetek a szakmába :) Ezen van cím is, valamikor majd fel szeretném használni, csak még nem valósítottam meg az álmom. 

Itt azon dolgoztam, hogy a képből kivágjam és a háttérbe belemossam a fejlécen szereplő karaktert, nem hiszem, hogy valaha is felhasználom. Nagyon kezdő munka, de ha gondoljátok, esetleg el is kérhetitek. Csak írj chatbe vagy komiba. :)

Itt meg a textúrák és különböző képek összemosását gyakoroltam és ha minden igaz, akkor ez lesz a következő történetem, amely megnyitja a kapuit. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése